пʼятниця, 11 липня 2008 12:49

"Регіонали" розблокували Раду під оплески для Тимошенко

"Регіонали" розблокували Раду під оплески для Тимошенко

Продовжилося засідання Верховної Ради. У залі присутня глава уряду Юлія Тимошенко. До зали прем"єр зайшла під оплески БЮТівців. У той час біля трибуни під президією стояли "регіонали".

"Коли ви вже наблокуєтесь?" - посміхаючись звернувся до нардепів спікер Арсеній Яценюк.

До "блокувальників" підійшов депутат від ПР Андрій Клюєв і розігнав їх по місцях.

Яценюк повідомив, що першими будуть розглядати короткі питання лідерів фракцій. Потім затвердження календарного плану, прийняття рішення щодо того, що парламент працюватиме до прийняття змін до бюджету, постанова про відповідальність уряду, потім почнеться розгляд змін до бюджету.

"Якщо розглядати бюджет, то робити це серйозно. Є 2 бюджети - урядовий і від Віктора Ющенка. Якщо Президент вносить свій альтернативний проект, то тим самим він висловлює недовіру уряду", - сказав під час виступу з трибуни голова блоку свого імені Володимир Литвин.

У свою чергу лідер фракції БЮТ Іван Кирилено сказав, що треба починати працювати, бо не робили цього протягом трьох місяців. За його словами, фракція не боїться недовіри.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" розблокували Раду під оплески для Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі