вівторок, 01 квітня 2008 09:41

"Регіонали" пообіцяли не блокувати Раду сьогодні

Партія регіонів не блокуватиме сьогодні роботу Верховної Ради, пообіцяв народний депутат Тарас Чорновіл. Про це він заявив напередодні в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV.

Також Партія регіонів утримається від участі в акціях протесту з приводу візиту до України президента США Джорджа Буша. Адже той зустрінеться у Києві з лідером "регіоналів" і там Віктор Янукович донесе до нього незгоду опозиції із планами приєднання України до ПДЧ.

Проведення масових акцій всеукраїнського масштабу проти приєднання до НАТО Партія регіонів запланувала на 3 квітня – до відкриття Бухарестського саміту.

Тарас Чорновіл зазначив: "Ми не будемо проводити завтра теж жодних акцій у зв"язку з приїздом президента Буша, хоча до нього в нас є претензії і питань не менше, ніж в наших колег. Більше того, ми погодилися на зустріч завтра лідера опозиції, лідера Партії регіонів Віктора Януковича з Президентом Бушем. Ця зустріч відбудеться, і я сподіваюся, вона носитиме нормальний конструктивний характер, і не тільки буде односторонній монолог, а й Президент Америки почує позицію другої сторони", повідомляє ICTV.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" пообіцяли не блокувати Раду сьогодні ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі