пʼятниця, 29 жовтня 2010 09:00

"Регіонали" побачили, як "Батьківщина" та Компартія зривають вибори

"Регіонали" побачили, як "Батьківщина" та Компартія зривають вибори

Партія "Батьківщина" заздалегідь надрукувала кілька десятків тисяч бланків актів про порушення виборчого законодавства.

Про це заявили в Кримській республіканській організації Партії регіонів.

"Батьківщина" спільно з представниками Кримського республіканського комітету КПУ і партії "Союз" розповсюдила вказані бланки серед своїх спостерігачів і членів виборчих комісій", - заявляють у "регіонах".

"При цьому активісти названих політичних сил були детально проінструктовані про те, як "навмисне організовувати" на виборчих дільницях надумані поодинокі, а при нагоді, і масові "порушення" виборчого законодавства, щоб згодом подавати за ними скарги до судів і піднімати з цього приводу галас в ЗМІ", - зазначають у прес-службі.

У прес-службі також зазначають, що масове поширення таких актів свідчить про те, що "вищевказані політичні сили мають намір організувати масштабний зрив виборів на підставі надуманих і навмисне організованих зловживань".

У прес-службі заявляють, що подібні дії будуть розцінюватися як сплановані провокації, спрямовані на зрив виборчого процесу.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" побачили, як "Батьківщина" та Компартія зривають вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі