середа, 16 червня 2010 12:40

"Регіонали" не замінять Довгого на прохання його батька - Бондаренко

"Регіонали" не замінять Довгого на прохання його батька - Бондаренко

Олесь Довгий залишиться секретарем Київради навіть, якщо команду Черновецького посунуть представники Партії регіонів. Про це сказав бютівець Володимир Бондаренко, коментуючи Gazeta.ua кадрові ротації у київській мерії.

"Довгий залишиться. Батько купив йому квиток у майбутнє, перейшовши одразу в коаліцію", - зазначив бютівець.

Що стосується заступників нинішнього мера, то, на думку Бондаренка, "їх усіх замінять. До єдиного. Ніхто не залишиться".

За словами нардепа, аналітики Партії регіонів дійшли висновку, що розраховувати на перемогу у Києві мера- "регіонала" не доводиться, а закон про розподіл повноважень суперечить рішенню КС, яке стверджує, що головою КМДА президент зобов"язаний призначити особу обрану київським міським головою.

"Оці дві обставини змусили шукати третій шлях. І сьогодні ПР робить в Києві кадрову експансію", - зауважив "бютівець".

На його думку, нинішній мер Києва Черновецький дискредитований і може бути в будь-який момент посаджений у в"язницю за свої гріхи - порушення, які були під час його діяльності.

"Тому Черновецький зараз дуже слухняний і фактично зручний для Партії регіонів. Йому за спину будуть заставляти людей, які ніякого відношення до Києва ніколи не мали, які не йдуть виборчим процесом, а йдуть шляхом адміністративного призначення на будь-які посади. Таке проникнення йде нібито в рамках закону, але порушує права киян на обрання київської влади", - вважає Бондаренко.

Нагадаємо, що учора міністр з питань житлово-комунального господарства України Олександр Попов був призначений першим заступником голови Київської міської державної адміністрації (КМДА). Попов змінив Анатолія Голубченка, який був переведений у рядові заступники мера.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" не замінять Довгого на прохання його батька - Бондаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі