четвер, 26 серпня 2010 14:46

"Регіонали" не візьмуться за Тимошенко до місцевих виборів - "бютівець"

"Регіонали" не візьмуться за Тимошенко до місцевих виборів - "бютівець"

Екс-прем'єра Юлії Тимошенко до місцевих виборів не чіпатимуть.

Про це в коментарі Gazeta.ua заявив депутат від БЮТ Володимир Філенко.

"Думаю, поки її не чіпатимуть. "Регіонали" розуміють, якщо візьмуться за Тимошенко, то це явно буде перебір. Тому будуть тримати планку. Проте найближча мішень біля неї, найбільш зручна для атаки - це Турчинов. На нього й будуть рити. У Партії регіонів принцип, як у радянському анекдоті: "Була би людина, а справу завжди зшиємо", - розповів нардеп.

Він зазначив, що Партія регіонів мала би зупинитися із справами проти опозиціонерів і подумати, що прийшла до влади не навічно. З цього приводу Філенко розповів ще один анекдот.

"Мама і Вовочка приходять в зоопарк. Мама бачить, що Вовочка намагається зачепити бегемота. "Вовочка, не дражни бегемота", - каже мама. А Вовочка відповідає: "Та він сам перший почав". Те і з "регіоналами". Вони ще не зрозуміли, що все повертається бумерангом", - наголосив "бютівець".

Водночас нардеп впевнений, що людей з оточення Тимошенко не залишать у спокої.

"Регіони" почали з порушення Конституції і законодавства. В них же гальм немає, тому й далі будуть рити, - переконаний він.

За словами Філенка, зараз відбувається тиск і спроба залякати опозицію.

"Коли, наприклад, на Харківщині до голови райдержадміністрації, який представляє БЮТ, приходять додому і обшукують документи про виділення коштів на опалення лікарні, то це ненормально. Інакше, як тиск і залякування це не назвеш", - додав він.

Раніше повідомлялося, що до кінця року колишнього першого віце-прем"єра Олександра Турчинова можуть арештувати.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" не візьмуться за Тимошенко до місцевих виборів - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі