понеділок, 27 жовтня 2008 13:01

"Регіонали" не прийшли на "антикризову" нараду до Яценюка

Представники фракції Партії регіонів не приймають участі в нараді учасників робочої групи з вироблення єдиного антикризового законопроекту, яка проходить у понеділок у Верховній Раді.

Про це повідомила заступник лідера фракції Ганна Герман.

"Партія регіонів внесла свою програму виходу з кризи, і готова нести відповідальність за її реалізацію", - відзначила вона.

За словами Герман, оскільки ця програма принципово відрізняється від урядових пропозицій, Партія регіонів не може приймати участі в роботі над спільним з урядом антикризовим законопроектом.

"Наші підходи принципово інші і ми не хочемо, щоб вся тяжкість від згортання соціальних програм лягла на плечі простих людей", - відзначила депутат.

Крім того, Герман підкреслила, що у Партії регіонів є своє бачення, як вберегти вітчизняну промисловість від кризи. "У БЮТ інші акценти", - додала вона.

Вона також відзначила, що запропоновані урядом підходи "неправильні і шкідливі і небезпечні для майбутнього України".

Минулого четверга на засіданні опозиційного уряду лідер Партії регіонів Віктор Янукович представив програму партії з виходу з кризи. Відповідний законопроект зареєстрований у Верховній Раді.

В той же час спікер Яценюк підписав розпорядження про створення робочої групи для вироблення єдиного спільного антикризового законопроекту на базі шести зареєстрованих в парламенті, зокрема урядом, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" не прийшли на "антикризову" нараду до Яценюка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі