вівторок, 20 листопада 2007 13:44

"Регіонали" не підтримають Кириленка через його амбіції

Питання про голосування за ту або іншу кандидатуру, яку висуне блок НУ-НС на пост спікера ВР, у фракції Партії регіонів поки не обговорювався.

Про це заявив представник Партії регіонів Василь Кисельов.

Він повідомив, що сьогодні, перш ніж відбудеться засідання робочої групи, в ПР пройдуть певні консультації. "І потім, я думаю, ми визначимося, за кого голосувати. Це буде або сьогодні ближче до вечора, або, швидше за все, завтра", - сказав він.

"Те, що ми не підтримуватимемо Кириленка, в цьому я не сумніваюся, це виключено. Це пов`язано з його амбіціями, одіозністю і відсутністю досвіду. З тим, що він тільки і думає, щоб більше попіаритися, що він уявив себе таким собі "наполеончиком". Тому ми вже достатньо досвідчені люди, щоб допомагати прийти до влади черговому "наполеончикові", - відзначив Василь Кисельов.

Він також повідомив, що за те, щоб кандидатура спікера була проголосована, потрібно 226 голосів. Політик висловив припущення, що якщо від блоку НУ-НС на пост спікера ВР буде винесена кандидатура Вячеслава Кириленка, то навряд чи він набере необхідну кількість голосів.

"Більш того, якщо в блоці НУ-НС заговорили про те, що на пост спікера винесуть кандидатуру Івана Плюща, то  Кириленку точно не  вистачить 30-40 голосів. Навіть якщо їх захоче Блок Литвина підтримати, то його голосів все одно не вистачить", - вважає Кисельов.

"Повторю ще раз - без участі в голосуванні фракції Партії регіонів ніхто не обійдеться. Партія регіонів впливатиме на всі процеси у Верховній Раді України", - наприкінці підкреслив політик.

ИнтерМедиа консалтинг

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" не підтримають Кириленка через його амбіції ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі