середа, 19 березня 2008 13:06

"Регіонали" не допоможуть Добкіну і Кернесу

 Народні депутати України не підтримали пропозицію КПУ і Партії регіонів щодо заслуховування 20 березня звітів генпрокурора і глави СБУ щодо мера Харкова. За таке рішення проголосували 224 народні депутати з 447: ПР - 174, БЮТ - 1, "НУ-НС" - 2, КПУ - 27, Блок Литвина - 20.

Депутати також не підтримали пропозицію щодо повернення до голосування з цього питання.

Нагадаємо, що вчора, 18 березня, після обшуку у приміщенні Харківської міськради співробітники СБУ і спецпідрозділу "Альфа" вилучили ряд документів.

Як повідомлялося раніше, від безпрецедентних зловживань із землею і майном Харківської територіальної  громади керівництво міста перейшли до відкритих погроз життю політичних опонентів.

На сесії Харківської міськради, під час обговорення звернення губернатора Харківської області Арсена Авакова у Верховну раду України про призначення дострокових виборів у Харкові, виникла словесна перестрілка між секретарем міськради Геннадієм Кернесом і керівником фракції БЮТ у Раді Сергієм Сьомочкіним, яка закінчилася погрозами фізичної розправи на  адресу народного депутата України Фельдмана і Сьомочкіна. Пан Кернес у нецензурній формі заявив про те, що Фельдмана і Сьомочкіна чекає в майбутньому, прозоро натякаючи на фізичну розправу.

Є свідки цих погроз і образ, які готові підтвердити викладені факти у правоохоронних органах. Сам Сьомочкін того ж дня звернувся з відповідними заявами до Міністра внутрішніх справ України, у прокуратуру і СБУ. Заяви були прийняті і зареєстровані, повідомляє Вовремя.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" не допоможуть Добкіну і Кернесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі