середа, 27 жовтня 2010 16:37

"Регіонали" набрехали про спалений агітаційний намет

"Регіонали" набрехали про спалений агітаційний намет

Чоловіка, який у вівторок вранці о 10-й годині напав на агітаційний намет Партії регіонів у Стрию, оштрафували на 85 гривень і відпустили.

"Чоловік вчинив хуліганський напад, - сказав Денис Харчук із обласного управління міліції. - Він нецензурно лаявся, словесно погрожував і намагався підпалити палатку запальничкою. Я наголошую – намагався. Пожежі не було. За медичною допомогою ніхто не звертався".

Намет стояв у житловому масиві військового містечка на перехресті вулиць Сколівська-Саксаганського. Нападником виявився місцевий мешканець 1967 року народження, працює машиністом електровоза.

"Листівки перехожим роздавали двоє дорослих чоловіків, яким вже за 40 років. Один із них – Євген Шепетяк - балотується у депутати стрийської міської ради, - розповів інший кандидат від Партії регіонів Андрій Нікануров. - До них підійшов чоловік середнього віку з чорним тер'єром. Почав кричати і, прикриваючись собакою, підпалював з усіх кінців палатку. Поки хлопці гасили з одного боку, чоловік палив з іншого. Я у той час чергував в офісі партії. Мені подзвонив переляканий Шепетяк, що їх палять. Я приїхав з нарядом міліції. Намет згорів, агітки лишилися неушкоджені. Хлопці попекли руки до ліктів, бо самі гасили все руками," - зазначив партієць.

Виглядало, що нападник був у нетверезому стані, експертизи правоохоронці не проводили.

"Він, певно, хотів нас спровокувати на якійсь дії, але хлопці стрималися, - припустив Нікануров. - Намет стояв у житловому масиві. Може, мешканець не підтримує партію, тому хотів, щоб агітатори забралися геть".

В обласному осередку партії кажуть, у них це перший інцидент під час цієї передвиборної кампанії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що центрі міста Стрий Львівської області невідомі спалили агітаційну палатку Партії регіонів.

За словами очевидців, двоє перехожих з собакою бійцівської породи напали на палатку, де знаходилися агітатори та агітаційні листівки "регіоналів".

"Вони спробували "натравити" собаку і підпалили з усіх сторін палатку. В результаті, агітатори, яким частково вдалося погасити пожежу, з опіками різної важкості перебувають у лікарні", - зазначається у повідомлені.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" набрехали про спалений агітаційний намет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі