понеділок, 05 листопада 2007 11:43

"Регіонали" і люди Литвина не поспішають у Раду

У Центральну виборчу комісію України поки що не надійшли документи для реєстрації народних депутатів, обраних за списками Партії регіонів і Блоку Литвина. Про це повідомила секретар ЦВК Тетяна Лукаш.

За її словами, в ЦВК надходять документи для реєстрації народних депутатів, обраних за списками блоків "Наша Україна – Народна самооборона". Також надійшли документи для реєстрації народних депутатів від Комуністичної партії.

Натомість від Партії регіонів і Блоку Литвина поки такі документи не надійшли щодо жодного з кандидатів.

Лукаш також повідомила, що на засіданні в понеділок ЦВК зареєструє частину депутатів, обраних за списком Компартії, і продовжить реєстрацію депутатів від БЮТ і "НУ–НС".

За словами Лукаш, у ЦВК не надходили документи про відмову від депутатського мандата від жодного з кандидатів.

Лукаш також нагадала, що відповідно до закону, останній термін подачі документів на реєстрацію народними депутатами закінчується через 20 днів з дня офіційного оприлюднення результатів.

Оскільки офіційні результати виборів були оприлюднені 27 жовтня, то останній термін подачі документів для реєстрації народних депутатів закінчується 16 листопада включно.

Лукаш також повідомила, що в ЦВК поки не надійшло жодної заяви від кандидатів у народні депутати щодо продовження терміну подачі документів для їх реєстрації народними депутатами, пише Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" і люди Литвина не поспішають у Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі