середа, 19 вересня 2007 08:54

"Референдум за від"єднання Криму призведе до війни" - глава Севастопольської міськради

Голова Севастопольської міської ради Валерій Саратов вважає, що проведення референдуму за від"єднання Криму від України може призвести до громадянської війни.

Про це Саратов заявив, відповідаючи на питання під час веб-сервер-конференції.

Так, на питання, яке його ставлення до проведення референдуму за від"єднання АРК від України і чому автономія існує тільки на документах, Саратов відповів: "Проведення референдуму за від"єднання Криму від України сьогодні – громадянська війна".

На думку Саратова, в цьому питанні час все розставить на свої місця. Голова міськради також вважає, що сьогодні Росії значно важливіше мати дружню Україну, чим конфлікти в Україні.

Саратов нагадав, що Україна утворилася в результаті проведення референдуму в грудні 1991 року, на якому 59% севастопольців проголосували за незалежність.

"Після цього ми всі стали громадянами України. Беручи на себе звання громадянина, ми беремо обов"язки щодо країни", додав Саратов.


За матеріалами УНИАН

Зараз ви читаєте новину «"Референдум за від"єднання Криму призведе до війни" - глава Севастопольської міськради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі