середа, 09 липня 2008 11:43

"Рада не працюватиме ні завтра, ні післязавтра" - Парубій

Яценюк оголосив про нараду з лідерами фракцій для затвердження порядку денного і наступні наші збори у Верховній Раді будуть завтра о 10 ранку

Про це повідомив народний депутат від Блоку НУ-НС Андрій Парубій.

Також політик відзначив, що ситуація з блокування роботи парламенту може повторитися з "величезною вірогідністю, і завтра і післязавтра".

На репліку про те, чому незважаючи на обіцянки депутатів коаліції продемонструвати злагоджену роботу і проголосувати кадрові питання і бюджет, цього не відбувається, політик підкреслив, що "на стадії коаліції всі питання узгоджені й передумови для продуктивної роботи були, але вчора була ініціатива Партії регіонів поставити на голосування питання про відставку уряду, і як говорять проінформовані джерела, в залі для цього є необхідна кількість голосів.

Тому бажання відправити Тимошенко у відставку і небажання прийняти бюджет призвело до того конфлікту, який ми сьогодні бачимо у парламенті".

Також "нашоукраїнець" зазначив, що на сьогодні говорити про те, що "БЮТ чи ПР поміняють свої позиції у найближчі два дні досить важко".

На питання, у випадку якщо завтра Рада знову не працюватиме, чи можна говорити про можливість продовження роботи парламенту ще на тиждень, Андрій Парубій зазначив, що "це малоймовірно, оскільки для цього потрібно вносити зміни у пленарний план засідань ВР, для цього необхідне голосування. А власне чи буде взагалі якесь голосування - це під великим знаком питання", повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «"Рада не працюватиме ні завтра, ні післязавтра" - Парубій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі