субота, 12 квітня 2008 15:14

"Пукшин і Балога перетворили секретаріат на балаган" - Турчинов

Перший віце-прем"єр Олександр Турчинов звинувачує секретаріат президента Віктора Ющенка в спробах розвалити демократичну коаліцію.

"Останні три місяці, скільки працює коаліція, стільки вони (представники секретаріату президента) намагаються її розвалити", - заявив Турчинов на брифінгу по закінченні суботника в Києві.

Коментуючи заяву заступника глави секретаріату Ігоря Пукшина про те, що БЮТ висунув Турчинова кандидатом на посаду мера Києва у зв"язку з його поганою роботою в уряді, він заявив, що йому "не соромно за свою діяльність в уряді".

Турчинов також висловив готовність відзвітуватися за всі свої дії, вчинені на цій посаді.

"Що стосується пана Пукшина, пана Балоги (глава секретаріату Віктор Балога) і інших працівників секретаріату, мені просто сумно. Вони перетворили секретаріат на балаган, на юридичну контору з підтримки діючого мера", - заявив Турчинов.

Він нагадав, що функціями секретаріату, у першу чергу, є розклад президента, але при цьому Балога має десять заступників, а утримання секретаріату президента коштує близько 1,5 млрд. грн. щорічно, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Пукшин і Балога перетворили секретаріат на балаган" - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі