субота, 23 лютого 2008 12:44

"Протиріччя по вектору прем"єр-президент стане загрозою національній безпеці"

Депутат Верховної Ради від фракції Партії регіонів Анатолій Кінах вважає політичну конкуренцію між Президентом Віктором Ющенком і прем"єр-міністром Юлією Тимошенко загрозою національній безпеці.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії "Інтер" 22 лютого.

"Нам сьогодні потрібно чітко визнати, що протиріччя між двома особистостями по вектору прем"єр-президент, їхня політична конкуренція стане загрозою національній безпеці України", - сказав Кінах.

Він зазначив, що для захисту національних інтересів необхідна консолідована позиція керівників країни.

Як повідомлялося, експерти Агентства моделювання ситуацій рекомендують Президенту Віктору Ющенку консолідувати свої зусилля із зусиллями прем"єр-міністра Юлії Тимошенко для перемоги на президентських виборах.

Тимошенко, що є лідером блоку свого імені, не має наміру брати участь у виборах Президента в 2010 році у разі збереження співробітництва із Президентом Віктором Ющенком.

Експерти вважають, що Секретаріат Президента своїми діями провокує прем"єр-міністра Тимошенко до участі у виборах Президента, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «"Протиріччя по вектору прем"єр-президент стане загрозою національній безпеці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі