пʼятниця, 29 лютого 2008 14:40

"Про спілкування між Ющенком і Тимошенко ходять анекдоти" - Кендзьор

Для "нашоукраїнця" Ярослава Кендзьора залишається загадкою, чому Президент спілкується з прем"єр-міністром, якого він вніс на цю посаду, шляхом телеграм і листів.

"Не вистачає лише, щоб почали користуватися поштовими голубами. Є урядові телефони, можна по мобілці у будь-який момент додзвонитися до будь-якого чиновника, у тому числі і до свого прем"єра. Зрештою, від кабінету Президента до кабінету Юлії Володимирівни йти пішки три хвилини. Навіщо виставляти таке спілкування на люди і робити з нього комедію, я не розумію. Про публічність офіційного спілкування між прем"єром і Президентом вже ходять анекдоти", - сказав "нашоукраїнець".

"Якщо потрібно публічно пустити декілька стріл на адресу прем"єра, такий спосіб годиться. Але в суспільстві він сприймається украй негативно, - відзначив депутат. - Ніхто не говорить про те, що у Президента і прем"єра не можуть бути різні погляди на проведення політики, але для цього вони і керівники країни, щоб сісти, домовиться і реалізовувати загальну політику", пише ForUm.

Зараз ви читаєте новину «"Про спілкування між Ющенком і Тимошенко ходять анекдоти" - Кендзьор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі