середа, 12 березня 2008 13:06

"Примирення Ющенка і Тимошенко неможливе" - Карасьов

"Примирення Ющенка і Тимошенко неможливе" - Карасьов
Директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов прогнозує, що до кінця 2008 року стане зрозумілим, хто глава держави – не формальний, а реальний.

"Компроміс неможливий, оскільки він припускає поступку двох сторін. Компроміс припускає двосторонній рух, а цього ми не спостерігаємо. Таке може відбутися тільки у винятковому випадку, якщо Партія регіонів повернеться у владу і Віктор Янукович за підтримки лівих партнерів по коаліції зробить те, що зробив рік тому, навесні 2007 року, – заявив у коментарі  "Дню" Карасьов. – Але такий сценарій малоймовірний, а тому компроміс, примирення двох лідерів помарачевої революції неможливе".

На думку експерта, можливий консенсус, але "не добровільний, а нав"язаний", в результаті якого "хтось повинен виграти і перемогти".

"Президентські вибори тільки формалізують те, що відбудеться протягом 2008-го і в першій половині 2009 року, - підсумував він. - Я думаю, що навіть до кінця 2008 року стане зрозумілим, хто глава держави - не формальний, а реальний".
Зараз ви читаєте новину «"Примирення Ющенка і Тимошенко неможливе" - Карасьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі