понеділок, 14 травня 2007 08:36

"Правиця" почала передвиборний тур без Луценка і Кириленка

Лідери блоку "Рух - Українська Правиця" Юрій Костенко, Анатолій Матвієнко і Борис Тарасюк почали виборчий тур по містах України з Тернополя.

Як повідомив глава Української народної партії Костенко, партії "Правиці" вестимуть свою інформаційну кампанію незалежно від ходу переговорів з "Нашою Україною" і "Народною самообороною", оскільки блок "Рух - Українська Правиця" вже існує, як юридична конфігурація.

В той же час, за словами лідера Української республіканської партії "Собор" Матвієнко, "Правица" не проти побачити в своєму складі Конгрес українських націоналістів, ГО "Свобода" і християнсько-демократичні партії, а за словами лідера Народного руха України Тарасюка, "Правиця" не виключає можливості створення ширшого об"єднання з НУ і "Народною самообороною".

В той же час, всі три лідери були одностайні відносно критики "Нашої України" за ліберальну ідеологію і підкреслювали, що національно-демократичні сили повинні бути представлені в українському парламенті як організована сила.

Як відзначив Тарасюк, свій передвиборний тур "Правиця" вирішила почати з Тернополя, оскільки "Тернопільщина завжди була оплотом відстоювання національної ідеї, українського патріотизму", повідомляє Интерфакс.
Зараз ви читаєте новину «"Правиця" почала передвиборний тур без Луценка і Кириленка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі