Ексклюзиви
пʼятниця, 13 квітня 2007 09:31

"Пора" посилила охорону біля ЦВК і Секретаріату президента

Партія "Пора" вирішила залишити свої блокпости біля Центральної виборчої комісії й Секретаріату Президента. Про це сказано в повідомленні прес-служби "Пори".

"У зв"язку з ескалацією політичної ситуації в державі й учорашнім (12 квітня) зверненням Президента України щодо незмінності дати проведення виборів 27 травня 2007 року, "Пора" скасовує своє рішення про згортання блокпостів біля Секретаріату Президента й Центральної виборчої комісії", - сказано в повідомленні.

За повідомленням прес-служби "Пори", з 8:00 п"ятниці партія втричі збільшує присутність охорони біля ЦВК і Секретаріату для забезпечення стабільності їх роботи.

Голова політради партії Владислав Каськів зазначив, що таке рішення пов"язане з небезпекою того, що наступні десять днів стануть найскладнішим етапом вуличного протистояння.

12 квітня "Пора" почала забирати свої пости біля ЦВК й Секретаріату.

3 квітня партія "Пора" вирішила взяти під захист всі адміністративні будинки, щодо яких можуть бути вчинені неправомірні дії.

"Пора" розставила блокпости біля Секретаріату президента й Центральної виборчої комісії з метою не допустити провокацій, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Пора" посилила охорону біля ЦВК і Секретаріату президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути