Ексклюзиви
понеділок, 17 січня 2011 16:44

"Pегіонали" відповіли депутату, який назвав їх "синьожопою бандою"

"Pегіонали" відповіли депутату, який назвав їх "синьожопою бандою"

Фракція Партії регіонів у Львівській міській раді обурена заявами депутата Львівської міської ради Юрія Михальчишина.

"У своїх публічних виступах перед громадою Львова та представниками органів місцевого самоврядування Михальчишин не дотримується елементарних етичних норм та періодично дозволяє собі принижувати честь і гідність своїх колег-депутатів, а також державну владу в Україні", - йдеться в заяві Львівської обласної організації ПР.

У партії вважають, що провокативні заяви Михальчишина ображають не лише його політичних опонентів, але й мільйони українців, які у 2010 році підтримали чинну владу як на виборах Президента України, так і під час місцевих виборів.

"Регіонали" закликали спровадити Михальчишина на курси етичного виховання.

"Закликаємо однопартійців Юрія Михальчишина та колег-депутатів Львівської міської ради дати належну оцінку неадекватній поведінці цього депутата та скерувати його на курси етичного виховання, аби навчити цього міського обранця елементарним етичним нормам та правилам поведінки у публічних місцях. Переконані, що людина, яка дозволяє собі публічно вживати неетичні висловлювання, не має морального права представляти інтереси громади Львова", - мовиться в заяві.

Нагадаємо, що під час відкритої сесії Львіської облради біля пам'ятника Бандері у Львові пан Михальчишин зробив неетичні висловлювання "регіоналів".

"Мені здається, що ми ще не одну таку сесію проведемо - тут у Львові, проведемо таку ж сесію в Києві, і мені здається, що прийде час, коли ми таку сесію проведемо на вулицях Донецька! Наша бандерівська армія перейде Дніпро і викине цю синьожопу банду, яка сьогодні узурпувала владу, з Україною ", - зазначив Михальчишин.

Депутат висловив переконання, що Львів не буде прогинатися під тих, хто узурпував владу, оскільки є непростим містом, адже це - місто, в якому жив Бандера.

"Сьогодні проти Львова стоять три центри сили: Москва, Донецьк та Київ. Вони вже окупували Київ, Київ здався. Вони очікують, що здасться і Львів, що Львів ляже, що прогнеться бізнес, що промовчить політична еліта, що львів'яни будуть мовчати на кухні , що львівська міліція, так само як і київські менти, буде ганяти патріотів. А не буде цього! Тому що не пройде ", - сказав депутат.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Pегіонали" відповіли депутату, який назвав їх "синьожопою бандою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути