четвер, 01 травня 2008 14:02

"Парламентські вибори відбудуться раніше, чим передбачено в Конституції"

Лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз не виключає проведення позачергових парламентських виборів, виходячи з взаємин між президентом України Віктором Ющенком і прем"єр-міністром Юлією Тимошенко.

Про це Мороз сказав в четвер в інтерв"ю журналістам в ході Першотравневого мітингу, який проводить Соцпартія України в Києві.

"Нехай вони покерують поки що, нехай уряд очолює Юлія Тимошенко, нехай вона продемонструє, що таке її слова і справи", - сказав Мороз, додавши, що виборці вже чули заяви про повернення знецінених внесків (Ощадбанку колишнього СРСРФ) за два роки, про те, що ціни не підніматимуться, про створення армії на контрактній основі. "Хай люди переконаються, що це таке", - підкреслив він.

За словами лідера соціалістів, парламентські вибори відбудуться "тоді, коли для цього настане час".

"Судячи по дружніх взаєминах між президентом і прем"єром, вони, очевидно, можуть выдбутися раніше, ніж передбачено в Конституції", - сказав Мороз, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «"Парламентські вибори відбудуться раніше, чим передбачено в Конституції"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі