вівторок, 13 травня 2008 16:01

"Окрім Балоги, у Ющенка нікого немає"

Директор Центру соціальної аналітики "Лівий погляд" Євген Філіндаш вважає, що президент Ющенко просто проігнорує заяву Луценка про необхідність відставки Балоги з поста глави Секретаріату президента.

"Є дві причини, чому Луценко зробив такий тиск. Перша причина: він намагається перед виборами в Київраду нагадати про своє існування, і хоче грати якусь роль в політиці. Друга причина: Луценко вже давно перейшов на орбіту БЮТ (якщо виходити з майбутніх президентських виборів) і вніс свій внесок цією вимогою в боротьбу БЮТ проти Банкової, - відзначив пан Філіндаш в коментарі "Forum"у". - Що стосується реакції Президента на заяви Луценка, я думаю, ця реакція просто не буде озвучена".

"Я думаю, найближчим часом Балога не буде відправлений до відставки. Окрім нього у Ющенка нікого зараз не немає. Я сумніваюся, що в умовах жорстокої "гарячої війни" з Тимошенко, Ющенко піде на таку відставку", - також додав він.

Зараз ви читаєте новину «"Окрім Балоги, у Ющенка нікого немає"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі