понеділок, 09 червня 2008 11:21

"Нунсівець" пояснив, чому вийшов з коаліції

Член фракції "НУ-НС" Юрій Бут пояснює свій вихід з демократичної коаліції протистоянням БЮТ політиці президента Віктора Ющенка.

"Якщо вже я заявив про свій вихід, то це значить, що я припиняю брати участь у голосуваннях коаліції, її засіданнях і зборах", - сказав Бут у коментарі газеті "Сегодня".

"Своє рішення можу пояснити тим, що зараз там домінує БЮТ, а ця політична сила фактично протистоїть політиці президента", - додав він.

За словами депутата, "іноді відбувалися абсолютно волаючі факти, як, наприклад, те, що коаліція вирішила заблокувати трибуну перед виступом у парламенті Ющенка, або спроби провести антинародні закони".

"Вийшло, що парламентська більшість перестала виконувати свої обіцянки, які дала народу, перестала бути опорою Ющенку в парламенті", - заявив Бут.

При цьому депутат повідомив, що "репресій" у зв"язку зі своїм рішенням не боїться.

Коментуючи звернення члена "НУ-НС" Романа Зварича до ГПУ і СБУ з проханням перевірити інформацію про співробітництво Бута з ФСБ Росії, а крім того, перевірити законність одержання Бутом українського громадянства, депутат сказав, що це все чутки і плітки, що не мають відношення до реальності, а всі документи він одержав законно.

У свою чергу другий депутат з коаліції Ігор Рибаков має намір оприлюднити свою позицію у вівторок, повідомляє видання, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Нунсівець" пояснив, чому вийшов з коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі