пʼятниця, 05 березня 2010 12:32

"Нунсівці" запевняють, що не підписувались за коаліцію з "регіонами"

"Нунсівці" запевняють, що не підписувались за коаліцію з "регіонами"

Народний депутат від фракції "Наша Україна-Народна самооборона" Оксана Білозір вважає наданий сьогодні народним депутатом від НУНС Юрієм Гримчаком список депутатів від НУНС, що підписалися за коаліцію з Партією регіонів, фальшивкою. Про це вона заявила журналістам в кулуарах Верховної Ради.

"Я вперше бачу цей документ і здивована, що в нім вказано і моє прізвище. Єдиний процес, який зараз йде у фракції - це збір 37 підписів, які повинні підтвердити, що фракція НУНС існує як така. Тому, що зараз вона за фактом є флюгелем різних політичних сил. Ось цей процес йде, в нім я беру участь. Проте, ніяких списків ми ще не складали і ніяких підписів не ставили. Я не знаю, що це за провокація той папір, який ви мені зараз показуєте", - заявила Білозір.

Депутат від НУНС Анатолій Матвієнко, якого Гримчак назвав у числі 25-ти "підписантів", заявив, що список народних депутатів від НУНС, нібито готових вступити в коаліцію з Партією регіонів, - це провокація.

Матвієнко підкреслив, що підписи, зібрані нібито за створення нової коаліції, насправді є списком депутатів, готових до переговорів з Партією регіонів. При цьому він звернув увагу на те, що в списку не вказані принципи, на яких "підписанти" погодилися на створення коаліції. За словами Матвієнка, найважливіший принцип створення більшості - кандидатура Прем"єр-міністра від НУНС, і принципи створення коаліції ще обговорюватимуться, передає ЛІГА.

Нагадаємо, народний депутат від групи "Народна самооборона" Юрій Гримчак стверджує, що під коаліційною угодою з Партією регіонів поставили підписи вже 25 депутатів від НУНС. Прізвища депутатів він озвучив сьогодні на брифінгу, повідомляє "Главред".

Зараз ви читаєте новину «"Нунсівці" запевняють, що не підписувались за коаліцію з "регіонами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі