пʼятниця, 16 листопада 2007 14:20

"Ні Кличко, ні Луценко не можуть чітко сказати, що робитимуть на посту мера Києва"

Експерти Агентства моделювання ситуацій вказують на відсутність програми роботи на посту мера Києва в ймовірних кандидатів на цю посаду.

Про це сказано в повідомленні АМС.

"Ні Кличко, ні Луценко, ні той же Черновецький не можуть чітко сказати, що будуть робити на посту мера Києва", - сказав заступник директора АМС Олексій Голобуцький.

Імовірні кандидати, проте, думають, що можуть отримати посаду, заручившись підтримкою Президента Віктора Ющенка або, наприклад, лідера блоку свого імені Юлії Тимошенко, підкреслив експерт.

Кияни ж, вважає він, хочуть почути від політиків про реальні справи, а не партійні програми.

"Кияни хочуть бути впевнені, що в парку біля їх будинку або на майданчику у дворі будуть гуляти мами з дітьми, а не виконроби в касках з найнятою охороною", - сказав Голобуцький.

Якщо кандидати в мери не нададуть виборцям конкретних програм, партійні бренди не допоможуть їм у досягненні мети, вважає експерт.

Про свою можливу участь у дострокових виборах мера Києва, якщо вони відбудуться, заявили лідер блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Юрій Луценко й голова фракції блоку свого імені в Київській міській раді Віталій Кличко, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Ні Кличко, ні Луценко не можуть чітко сказати, що робитимуть на посту мера Києва"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі