понеділок, 22 жовтня 2007 08:42

"Нашоукраїнці" звинуватили голову Львівської облдержадміністрації у поганому результаті НУНС на виборах Ради

Львівська міська організація партії "Народний Союз Наша Україна" закликає голову Львівської обласної державної адміністрації, лідера обласної організації цієї партії Петра Олійника залишитися лише на одній з посад.

Про це повідомив представник міськорганізації з посиланням на звернення міськорганізації до Олійника.

З його слів, міськорганізація вважає, що сполучення Олійником цих 2 посад не йде на користь партії й області, а також негативно вплинуло на результат блоку "Наша Україна-Народна Самооборона" на виборах Верховної Ради в 2007 році.

З його слів, раніше члени партії зверталися до губернатора з такими проханнями неофіційно, але він ніяк не реагував на них.

9 квітня 2005 року Львівська обласна організація НСНУ обрала своїм лідером голову Державної адміністрації у Львівській області Олійника.

4 лютого2005 року Президент Віктор Ющенко призначив депутата Верховної Ради від фракції блоку партій "Наша Україна" Олійника львівським губернатором, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Нашоукраїнці" звинуватили голову Львівської облдержадміністрації у поганому результаті НУНС на виборах Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі