четвер, 15 листопада 2007 16:16

"Наша Україна" збирає Майдан 22 листопада

Партія "Народний Союз Наша Україна" і громадська організація "Народна варта" подали заявки в Київську міську державну адміністрацію на проведення масових акцій на Хрещатику і Майдані Незалежності 22 листопада з нагоди річниці "помаранчевої революції".

Про це повідомив начальник Головного управління внутрішньої політики Київміськадміністрації Віктор Гончарук.

За його словами, НСНУ і "Народна варта" планують провести в центрі Києва мітинг, молебень і концерт у рамках святкування річниці, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

За словами Гончарука, вони подали заявку на участь в акціях близько 70 тис. осіб.

Більш точний час проведення акцій Гончарук не повідомив.

Крім того, він сказав, що в КМДА є стара заявка від Партії регіонів на проведення безстрокової акції на Майдані Незалежності, у рамках якої на Майдані встановлені намети.

Гончарук відзначив, що управління має намір 20 листопада провести нараду з усіма організаторами акцій, що претендують на Майдан.

Однак він додав, що на даний момент предметів суперечки між заявниками на проведення акцій немає.

У 2005 році Ющенко заснував День Свободи 22 листопада для затвердження свободи і демократії, виховання почуття національного достоїнства, а також з огляду на історичне значення подій осені 2004 року, названих "помаранчевою" революцією.


Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" збирає Майдан 22 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі