понеділок, 16 квітня 2007 17:38

"Наша Україна" включила до свого списку кількох "пористів"

Лідер партії "Народний Союз Наша Україна" В"ячеслав Кириленко заявляє, що черговість кандидатів в народні депутати у виборчому списку "Нашої України" буде визначено на другому етапі 5-го з"їзду партії.

Про це він повідомив, виступаючи сьогодні на 5-му з"їзді "Нашої України" в Києві.

Кириленко зауважив, що відповідно до закону, до кінця сьогоднішнього дня кожна партія та блок, що бере участь у виборах, має затвердити список кандидатів у народні депутати і пізніше передати його до ЦВК.

Кириленко сказав, що сьогодні на першому етапі з"їзду пропонується затвердити перелік кандидатів в алфавітному порядку. Після цього, за його словам, Політрада НСНУ має визначити дату проведення наступного етапу з"їзду, на якому буде визначено черговість кандидатів.

Кириленко зауважив, що у перелік кандидатів до списку "Нашої України" увійшли усі члени парламентської фракції "Наша Україна", члени Політради партії, керівники обласних організацій партії, члени контрольно-ревізійної комісії партії, представники Молодіжного союзу "Наша Україна" та члени партії "Пора", які погодились увійти до списку на основі індивідуального членства, а також деякі голови обласних державних адміністрацій, пише УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" включила до свого списку кількох "пористів" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі