середа, 21 березня 2007 12:07

"Наша Україна" вигнала Кінаха "за ніж в спину Президенту"

"Наша Україна" вигнала Кінаха "за ніж в спину Президенту"

"Наша Україна" розцінює входження Анатолія Кінаха до складу нинішнього уряду Віктора Януковича, як приклад політичної зради і безвідповідальності політичного діяча. Нам дуже прикро констатувати той факт, що позиція лідера Партії промисловців і підприємців України виявилася непослідовною та базувалася на грі на два фронти. Про це йдеться у заяві партії, розміщеній на офіційному сайті НУ.

По-перше, Партія промисловців і підприємців України, як і усі інші учасники Блоку "Наша Україна", прийняла рішення про перехід в опозицію до Уряду Януковича і так званої "антикризової коаліції" в парламенті. Сьогодні, коли підстави такого рішення "Нашої України" лише підтверджуються наростаючою в країні політичною та соціально-економічною кризою, зрада Анатолія Кінаха є ножем в спину Об"єднаній опозиції та Президенту України.

По-друге, співпраця Анатолія Кінаха з урядом Януковича перекреслює переговорний процес щодо об"єднання Партії промисловців і підприємців України з "Народним Союзом Наша Україна". А таке об"єднання мало стати прикладом консолідації помаранчевих сил перед загрозою реваншу антинародних сил.

"Народний Союз Наша Україна" засуджує таку зрадницьку позицію Анатолія Кінаха і буде ініціювати виключення народних депутатів України від ПППУ зі складу парламентської фракції "Наша Україна".

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" вигнала Кінаха "за ніж в спину Президенту" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі