понеділок, 22 червня 2009 16:25

"Наша Україна" в Криму змінила голову

"Наша Україна" в Криму змінила голову

Глава Кримської організації партії "Народний Союз "Наша Україна" Володимир Здирко здав повноваження голови партійної організації. Про це він повідомив агентству "Е-Крым".

За словами Здирка, в ході партійної конференції він офіційно склав з себе повноваження голови, мотивуючи необхідністю омолоджування партійного керівництва.

"Як заведено, я здав повноваження, тому що потрібно брати людей молодших, і хай вони продовжують партійні справи", - відзначив Здирко. При цьому він пояснив, що залишається членом НСНУ.

У прес-службі Кримської організації НСНУ додали, що також склав повноваження перший заступник голови організації Владимир Шкляр, який подав заяву про вихід з партії оскільки "вичерпав свої можливості в "Нашій Україні" і не бачить себе в її рядах".

Новим головою Кримської організації НСНУ на партійній конференції вибраний заступник директора Кримського інституту Української академії друку Владимир Красноголовець.

Е-Крым
Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" в Криму змінила голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі