четвер, 17 лютого 2011 11:32

"Наша Україна" оголосила Табачнику громадський бойкот

"Наша Україна" оголосила Табачнику громадський бойкот

Антидержавній діяльності теперішнього міністра освіти і науки Дмитра Табачника хочуть покласти край.

Про це заявив голова політради "Нашої України" Валентин Наливайченко, повідомляє партійна прес-служба.

На його думку, діяння цього чиновника націлені на витіснення української мови, закриття україномовних шкіл, переписування історії, вони сприяють поверненню корупційних схем при вступі у вищі навчальні заклади.

"Наша Україна" підтримує ініціативу народних депутатів від партії "За Україну!" щодо створення Тимчасової слідчої комісії у Верховній Раді щодо діяльності міністра освіти Табачника", -  зазначив Наливайченко.

"Наша позиція однозначна: разом з мільйонами українських громадян ми вимагаємо відставки міністра-українофоба. І поки ця вимога не буде виконана у нас немає жодних підстав вважати, що теперішнє керівництво держави служить Україні", - наголосив "нашеукраїнець".

Наливайченко закликав громадян України, усі громадські, політичні організації, опозиційні фракції в парламенті, підприємців, журналістів, працівників освіти та діячів культури оголосити громадський бойкот "міністру-українофобу" Табачнику.

Політик нагадав, що група "Нашої України" у Верховній Раді ініціювала створення Тимчасової слідчої комісії для розслідування випадків свавілля міліції, незаконного затримання та  застосування насильства  стосовно опозиційних громадських і політичних активістів, в тому числі членів організації "Тризуб" і активістів Податкового майдану.

Як повідомлялось, депутати від партії "За Україну!" ініціюють створення тимчасової слідчої комісії щодо діяльності міністра освіти Дмитра Табачника.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" оголосила Табачнику громадський бойкот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі