Ексклюзиви
пʼятниця, 24 вересня 2010 13:31

"Наша Україна" обіцяє знайти сили для руху за оновлення країни

"Наша Україна" обіцяє знайти сили для руху за оновлення країни
Від часу свого заснування "Наша Україна" ніколи не була партією, для якої влада була самоціллю.

Про це йдеться у резолюції ІХ з"їзду партії.

"Наша Україна" стала платформою національних цінностей, яка об"єднала різні демократичні сили та привела до якісної зміни політики в державі. Ми вірно відчули прагнення людей та започаткували нову сторінку в історії України", - говориться у заяві.

У партії наголошують, що у результаті діяльності нової влади з політичної карти України зникає головна діюча особа, заради якої формується політика, – громадянин. Росте стіна недовіри між владою та людьми.

"Але це не наш шлях. "Наша Україна" - в жорсткій опозиції до такої політики та до такої влади", - підкреслюється у документі.

"Нашоукраїнці" звернулись до всіх, хто залишається хранителями національних цінностей та захисниками національних інтересів.

"Настав час оновлення", - зазначили вони.

У резолюції йдеться, що сьогодні стоять серйозні виклики перед Україною і кожним громадянином.

"Лише та політична сила, яка зможе налагодити діалог із суспільством, впроваджувати у життя цілі і завдання, важливі для більшості громадян, – здатна буде дати гідну відповідь на ці виклики. Партія "Наша Україна" як партія Майдану має позитивний досвід такої діяльності. "Наша Україна" знайде в собі сили, внутрішні резерви для того, щоб знову стати на вістрі громадянського руху за відстоювання українських цінностей, громадянських свобод та економічного розвитку. Це наша місія і наша відповідальність", - наголошується у документі.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" обіцяє знайти сили для руху за оновлення країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути