понеділок, 13 жовтня 2008 08:55

"Наша Україна" не буде об"єднуватися з "Єдиним Центром"

Голова "Народного Союзу Наша Україна" Вячеслав Кириленко заявляє, що НСНУ не блокуватиметься з партією "Єдиний центр" на дострокових виборах.

"У "Нашій Україні" ведуться дискусії щодо формату участі в майбутніх парламентських виборах. Зрозуміло, що блоку дев"яти політичних партій вже не буде. Також для нас є неможливим блокування з політичною партією "Єдиний Центр", - сказав він на брифінгу в Херсонській області, повідомляє прес-служба НУ-НС.

За словами голови партії, "Наша Україна" або самостійно братиме участь у виборах, або це буде блок Віктора Ющенка "Наша Україна", який передбачатиме обов"язкову участь глави держави у виборчій кампанії".

"Але учасником такого блоку не може бути партія "Єдиний Центр", - відзначив він. Голова "Нашої України" назвав декілька причин неможливості такого блокування:

"По-перше, ЄЦ не має чіткої, визначеної ідеології. По-друге, ця політична сила утворилася за рахунок розколу усередині "Нашої України", тому наші партійці надзвичайно обурені такого роду діями".

За словами Кириленка, неможливість блокування з "Єдиним центром" є остаточною позицією НСНУ.

Він також відзначив, що НСНУ не створюватиме коаліції з Партією регіонів в наступному парламенті. "І у цьому, і в наступному парламенті, для НУ участь в коаліції з ПР неможлива", - підкреслив він.

Кириленко також заявив, що "сьогодні БЮТ очолив антивиборчий рух в Україні".

"Так само, як Янукович і його політична сила рік тому, Тимошенко і її політична сила сьогодні виступають проти проведення дострокових парламентських виборів. Так само, як Янукович рік тому, Тимошенко сьогодні вважає, що влада, яку вона отримала в результаті створення демократичної коаліції, для неї є довічною", - додав він, повідомляє Цензор.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" не буде об"єднуватися з "Єдиним Центром" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі