Ексклюзиви
пʼятниця, 16 травня 2008 15:49

"Народна самооборона" піде на наступні вибори без "Нашої України" - Ар"єв

На наступні вибори "Народна самооборона" піде окремо від "Нашої України". Про це сьогодні заявив народний депутат від НУ-НС, член групи "Народна самооборона" Володимир Ар"єв.

"На наступні вибори, парламентські, або до місцевих органів влади, "Народна самооборона" буде йти окремо, але це не означає виходу з фракції", - зазначив він. Народний депутат запевнив, що нардепи – члени "Народної самооборони" виконають зобов"язання як перед партнерами по коаліції, так і перед партнерами по фракції.

На уточнююче запитання журналістів, чи означає така позиція неможливість створення єдиної партії на базі НУ-НС за участю "Народної самооборони", Ар"єв відповів наступне: "Очевидно, що ні. Хоча партійне питання я не хочу коментувати, оскільки я не є членом ані "Нашої України", ані "Народної самооборони" в плані партійності".

Нардеп також зазначив, що "Народна самооборона" хоче, щоб з її позицією рахувалися, і рішення на засіданнях фракції ухвалювалися в демократичний спосіб. "Я можу сказати, що на засіданні фракції голосування немає, тобто ми не ухвалюємо рішення голосуванням – фактично (ухвалення рішень) відбувається у ручному режимі", - зазначив він.

Якщо фракція НУ-НС не дослухається до "Народної самооборони", в подальшому депутати від "Народної самооборони" можуть почати голосувати не за рішенням фракції, а за рішенням групи, підкреслив Ар"єв. Разом з тим він зазначив, що перед тим, як робити "якісь демарші", група спробує домовитися з колегами, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «"Народна самооборона" піде на наступні вибори без "Нашої України" - Ар"єв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути