четвер, 20 вересня 2007 08:18

"Ми не братимем участі в авантюрі під назвою "вибори–2007" - заява "Регіонів"

"Ми не братимем участі в авантюрі під назвою "вибори–2007" - заява "Регіонів"
Партія регіонів не братиме участі "в авантюрі під назвою "вибори–2007", якщо проти неї продовжуватимуться провокації. Про це йдеться в заяві ПР, розміщеній на офіційному сайті партії.

"Партія регіонів попереджує: якщо цинічні провокації наших опонентів, посиленими темпами підготовлюваних до масштабних фальсифікацій народного волевиявлення, продовжуватимуться, Партія регіонів готова переглянути питання своєї участі в дострокових парламентських виборах.

Ми не братимемо участь в авантюрі під назвою "Вибори–2007", в яких результати можуть бути визначені представниками Банкової, а після - "підтверджені" в підконтрольних ним же судах", - йдеться в заяві.

При цьому в ній повторюється інформація, яку озвучив сьогодні в Жовтих Водах на Дніпропетровщині лідер Партії регіонів Віктор Янукович: про підготовлювані проти регіоналів провокації.

Зокрема, "одна з передбачуваних технологій полягає у відкритому саботажі роботи окружних виборчих комісій членами цих виборчих комісій від опозиції. Непідписання саботажниками протоколів голосування по округах спричинить визнання виборів в цих округах недійсними, після чого послідують тривалі судові розгляди".

Як наголошується в заяві, більше всього сигналів про підготовку такого сценарію надходить з регіонів, де позиції Партії регіонів традиційно сильні – з Криму, Запорізької, Дніпропетровської, Миколаївської, Одеської областей і ряду інших.

"Партія регіонів заявляє рішучий протест проти застосування політичними опонентами подібної тактики! Ми звертаємося до правоохоронних органів з вимогою покласти край подібним спробам!", - говориться в заяві.

Зараз ви читаєте новину «"Ми не братимем участі в авантюрі під назвою "вибори–2007" - заява "Регіонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі