вівторок, 09 жовтня 2007 10:53

"Литвин не піде в коаліцію через президентські амбіції"

"Литвин не піде в коаліцію через президентські амбіції"
Леонід Кравчук припускає, що лідер блоку свого імені Володимир Литвин не увійде ні до однієї з політичних сил в парламенті 6-го скликання, тому що хоче стати президентом.

Про це Кравчук сказав в інтерв"ю газеті "Столичні новини".

"Що стосується Володимира Литвина, цілком можливо, він захоче бути ніде (ні у коаліції, ні в опозиції ), враховуючи, що він заявив про свої президентські амбіції", - заявив Кравчук.

"Якщо він піде до "Нашої України" і БЮТ, там буде два претенденти на пост президента - Юлія Володимирівна і Віктор Андрійович, якщо вони не домовляться між собою. Якщо Литвин піде до "Регіонів", там буде один претендент - Віктор Янукович. Таким чином, він (Литвин ) повинен буде відразу вступити в боротьбу проти політичного угрупування, до якого пристане. Як на нього дивитиметься виборець? Як на політика, який грає другорядну роль при будь-якому з цих розкладів", - відзначив він.

"Якщо він залишиться незалежним і діє самостійно, він виступає як нова політична сила, що має право на свою позицію", - прокоментував Кравчук.

"Ну, це я так міркую, а як міркуватиме Литвин - життя покаже", - підсумував екс-президент.

Зараз ви читаєте новину «"Литвин не піде в коаліцію через президентські амбіції"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі