пʼятниця, 09 листопада 2007 09:55

"Литвин, найшвидше, підтримає "Регіони", а не БЮТ"

Політолог Володимир Фесенко вважає, що сьогодні відбувається спеціальне затягування роботи групи з підготовки першого засідання ВР 6 скликання

За його словами також буде затягуватися і процес створення парламентської коаліції.

На думку Фесенка, цим затягуванням робиться ставка на загострення відносин усередині БЮТ і НУ-НС і на "якийсь тиск на президента". "Вони показують, що можуть тиснути, можуть впливати на роботу групи і надалі на роботу ВР".

"Робоча група почне реально працювати тільки після того, як лідери політичних сил зберуться і домовляться. Або ж їх збере президент", - відзначив Фесенко.

На думку політолога, той факт, що представник Блоку Литвина в робочій групі Ігор Шаров діє в унісон із ПР і КПУ свідчить про те, що Литвин уже визначився. І швидше за усе він буде підтримувати ПР, а не БЮТ.

За словами Фесенка, перше засідання Верховної Ради 6 скликання відбудеться не раніш 20 листопада, а розглядати кадрові питання будуть не раніш середини грудня, пише АМИ Новости-Украина.

Зараз ви читаєте новину «"Литвин, найшвидше, підтримає "Регіони", а не БЮТ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі