понеділок, 17 вересня 2007 12:02

"Лендкрузер" з кортежу Тимошенко розтрощив "Ланос" у Черкасах (ФОТО)

Один з автомобілів кортежу Юлії Тимошенко, що супроводжував її до Черкас, де лідер БЮТ перебувала з передвиборною поїздкою, потрапив в ДТП. Про це повідомив начальник Департаменту зв"язків з громадськістю МВС України Костянтин Стогній, підкресливши, що сталося воно з вини водія "Лендкрузера".

Аварія трапилася приблизно о 21.45 четверга, 13 вересня. На перехресті водій джипа "Тойота Лендкрузер" Віталій Д., колишній співробітник деожохорони, не поступився дорогою "Ланосу", за кермом якого знаходився старший опер УСБУ в Черкаській області капітан Геннадій Субботін.

Обидві машини сильно постраждали. Субботіна із струсом головного мозку і переломом лівої ключиці відвезла "швидка".

Тимошенко поверталася з Черкас, де в рамках передвиборної кампанії виступала в прямому ефірі ТРК "Рось". Очевидці повідомляють: швидкість джипа була такою, що від удару "Ланос" перекинувся.

Втім, подробиці про те, ніби то усередині розбитого джипа співробітники міліції знайшли декілька комплектів номерних знаків (зокрема фальшивий, якого нема ні в міжнародній, ні в українській базі даних) і навіть боєприпаси для бойової зброї, в правоохоронних органах Черкас вчора коментувати це відмовилися, посилаючись на вихідний день і відсутність на місцях компетентних осіб. У ДАІ області назвали тільки номери джипа з кортежу - АА 00-21 ВР, і "Ланоса" - СА 26-44 АК.

У 3-ій міськлікарні, куди був госпіталізований Геннадій Субботін, лікар завірив, що з потерпілим "все гаразд, він при тямі, адекватний, загрози життю на даному етапі немає". Медики уточнили, що у Субботіна перелом плеча і черепно-мозкова травма.

А в офіційній заяві, поширеній через добу після ДТП, прес-служба БЮТ повністю відмежувалася від причетності до ДТП в Черкасах. Інформація про аварію, в яку нібито потрапив автомобіль охорони Юлії Тимошенко, названа "брехливою чорною заказухою і брудними технологіями, часто вживаними політичними опонентами".

Це вже третій в нинішньому році дорожньо-транспортний інцидент за участю представників БЮТ. Навесні в тій же Черкаській області співробітники ДАІ викрили в перевищенні швидкості автомобіль нардепа Павла Костенко.

Влітку в аварію потрапив Андрій Шкіль, в ДТП за участю його автомобіля загинули 2 людини, пише "Сегодня".


Зараз ви читаєте новину «"Лендкрузер" з кортежу Тимошенко розтрощив "Ланос" у Черкасах (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі