четвер, 07 серпня 2008 16:39

"Крим відділиться від України у разі вступу до НАТО"

Депутат Верховної Ради, лідер Кримської партійної організації Комуністичної партії Леонід Грач прогнозує, що в разі входження України в НАТО Крим вийде з її складу.

Про це він сказав, виступаючи на радіо "Голос Росії".

Текст виступу депутата розміщений на його сайті.

"Кримчани ніколи не погодяться залишитися в складі України, якщо вона буде втягнена в НАТО. І це - альтернативний крок народу Криму, який практично вже дозрів для цього", - заявив він.

На його думку, такою буде реакція населення Криму на дії Президента Віктора Ющенка із втягування України в альянс.

Лідер кримських комуністів вважає, що діяльність влади не відповідає інтересам населення країни, у політику якої втручаються іноземні держави.

"Справа дійшла до того, що посол США в Києві не так давно вручав дипломи й офіцерські погони випускникам Академії СБУ. Те, про що раніше розповідали в анекдотах про латиноамериканські "бананові" республіки, зараз втілюється в Україні", - обурився він.

Грач уважає, що такі дії влади не можуть пройти безслідно.

Питання про можливе приєднання України до Плану дій із членства в НАТО буде розглянуто на саміті альянсу в грудні, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Крим відділиться від України у разі вступу до НАТО"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі