понеділок, 01 жовтня 2007 02:05

"Коля, ну шо?" - Рудьковський привітав Януковича

Міністр транспорту і зв"язку Микола Рудьковський близько 1.30 приїхав до штабу Партії регіонів. Пробув у офісі Януковича близько 10 хвилин.

- Приїхав привітати з перемогою. А що тут такого? Хіба не має право міністр поздоровити прем"єр-міністра з перемогою на виборах? - мотивував міністр свій візит.

На запитання журналістів, чи не має наміру він взяти приклад зі свого колеги по СПУ Василя Цушка, який подав у відставку з посади міністра внутрішніх справ, Рудьковський відповів:

- Ми різні люди.

Коли Рудьковський з"явився на подвір"ї, хтось із його знайомих запитав: "Коля, ну шо?" Той у відповідь розвів руками і ніяково посміхаючись відповів: "Поздравил".

Микола Рудьковський балотувався на цих виборах за списками соцпартії. За попередніми даними екзит-полів Партія регіонів отримала 35,5% голосів, Блок Юлії Тимошенко - 31,5%, блок "Наша Україна - Народна самооборона" - 13,4%, Комуністична партія - 5,1%, Блок Володимира Литвина - 3,7%.

Газета по-українськи


Зараз ви читаєте новину «"Коля, ну шо?" - Рудьковський привітав Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі