субота, 17 травня 2008 10:50

"Київ має стати Сталінградом для Тимошенко"

"Київ має стати Сталінградом для Тимошенко"

На одному з засідань у секретаріаті президент Віктор Ющенко заявив, що прем"єр Юлія Тимошенко повинна потерпіти нищівну поразку на позачергових виборах у Києві.

Семенюк "накопала" на свого попередника махінації під крилом Тимошенко

Про це заявив лідер "Народної самооборони", міністр внутрішніх справ Юрій Луценко в коментарі "Дзеркалу тижня".

"Недавно в секретаріаті президента відбулася нарада представників фракції "НУ–НС", на якій Віктор Андрійович відкрито заявив, що Київ має стати Сталінградом для Тимошенко, і тут прем"єру належить зазнати нищівної поразки", — сказав Луценко.

За словами міністра, президент наполягає на тому, що фракція "НУ–НС" в майбутній міськраді створить коаліцію з переможцями виборів в Київраду, але ні в якому разі не з Блоком Юлії Тимошенко.

Сам Луценко висловив "різку незгоду з подібною позицією глави держави".

"Президент цілком чітко дав зрозуміти, що фракція створюватиме коаліцію в Київраді лише з тією політичною силою, яку підтримає громада. І цією силою в жодному разі не буде БЮТ. Проте ні для мене, ні для членів мого списку такі умови президента неприйнятні", — сказав він, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Київ має стати Сталінградом для Тимошенко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі