понеділок, 03 листопада 2008 08:46

"Казочка про 37% за "Регіонами" вже спростована" - Чорновіл

"Казочка про 37% за "Регіонами" вже спростована" - Чорновіл
Ніяких дострокових виборів найближчим часом не буде. Можливо, буде спроба "зробити щось" напочатку весни, хоча в цьому я теж сумніваюся.

Таку думку висловив народний депутат від Партії регіонів Тарас Чорновіл.

"Президент зрозумів, що в цій забаві краще не перегравати. Полякав, пошантажував, одних проти інших використовував, одних проти інших настроював, когось поставив на коліна як слід. Після цього буде спроба використовувати цю тему одночасно з виборами президента", - вважає політик.

На його думку, ця спроба "завалиться" через те, що не можна об"єднати такі вибори, оскільки у нас дуже складні відмінності в законодавстві.

"Потім будуть спроби організувати перевибори після президентських виборів. У мене починає жевріти надія, що Рада допрацює до визначеного Конституцією терміну. Так, ця Рада погана, але потрібно пам"ятати, що наступна стане ще гіршою", - сказав Чорновіл.

Він також зазначив, що позачергові вибори нікому не вигідні, окрім Партії регіонів.

"Психологічно ці вибори вигідні Партії регіонів, але коли їм нададуть справжні рейтинги і дійсні результати соцдосліджень, а не політологічні розробки, то думаю, вони схопляться за голову і скажуть, що і їм не потрібні перевибори, оскільки казочка про 37% за ПР вже спростована", - резюмував політик, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «"Казочка про 37% за "Регіонами" вже спростована" - Чорновіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі