понеділок, 03 березня 2008 16:12

"Газпром" скоротив поставки газу для України ще на 10%

"Газпром" скоротив поставки газу для України ще на 10%
ВАТ "Газпром" (РФ) скоротить подачу природного газу в газотранспортну систему України на 35%, повідомив начальник управління по зв"язках з громадськістю НАК "Нафтогаз України" Валентин Землянський журналістам в Києві в понеділок.

"Згідно з останніми даними компанії "Укртрансгаз", поставки будуть скорочені на 35%, або на 46 млн куб. м на добу", - сказав він.

Керівник прес-служби "Укртрансгазу" Інна Коваль уточнила, що компанія ближче до обіду отримала від "Газпрому" другу телефонограму про скорочення поставок газу ще на 10% (у першій телефонограмі концерн повідомляв про скорочення поставок на 25%).

"Укртрансгаз", дочірня компанія "Нафтогаза України", експлуатує систему магістральних газопроводів і підземних сховищ газу України.

Поставки природного газу в ГТС України, призначеного для українських споживачів, в минулі вихідні складали близько 150-156 млн куб. м на добу, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «"Газпром" скоротив поставки газу для України ще на 10%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі