вівторок, 04 березня 2008 12:03

"Газпром" скоротить постачання газу на Україну ще на чверть

Керівництво компанії "Газпром" ухвалило рішення скоротити постачання газу на Україну ще на чверть з 20.00 за московським часом 4 березня. Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на представника "Газпрому" Сергія Купріянова. 3 березня постачання вже було скорочено на 25 відсотків.

Купріянов запевнив, що "Газпром" готовий до переговорів з українськими колегами. Раніше він повідомляв, що представники "Нафтогаза України" не прилетіли до Москви 4 березня, тому переговори не ведуться.

За словами представника російської компанії, європейським споживачам газу побоюватися нічого, оскільки експорт палива через Україну буде продовжений в штатному режимі.

"Нафтогаз України" і "Газпром" не можуть домовитися про контракти на 2008 рік і суму боргу, який накопичився в України перед Росією. 3 березня "Газпром" надав "Нафтогазу" проект угоди на 2008 рік. Його деталі невідомі, повідомляє Лента.ру.
Зараз ви читаєте новину «"Газпром" скоротить постачання газу на Україну ще на чверть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі