вівторок, 12 лютого 2008 08:20

"Газпром": "Ніяких домовленостей з Україною немає"

"Газпром": "Ніяких домовленостей з Україною немає"
"Газпром" спростовує інформацію про наявність домовленостей з Україною щодо погашення заборгованості за спожитий раніше газ.

"Переговори не завершені. Ніяких домовленостей немає, ніяких результатів немає", - заявив у понеділок ввечері офіційний представник "Газпрому" Сергій Купріянов.

"Єдине, що ми можемо сказати, це те, що ми сказали учора вдень, те, що ми даємо українській стороні відстрочку", - додав він.

Раніше Купріянов заявив про перенесення на більш пізній термін моменту початку можливих обмежень постачань газу в Україну,

"Момент можливого зниження постачань газу в Україну переноситься з 10 на 18 годину 12 лютого", - заявив Купріянов у прямому ефірі радіо "Эхо Москвы".

Він додав, що зустріч глави "Газпрому" Олексія Міллера і президента України Віктора Ющенка, що планує відвідати Москву, поки не запланована.

Раніше прес-служба Кабінету міністрів України повідомила про те, що "Нафтогаз України" і "Газпром" досягли домовленості про підписання технічних актів про споживання газу в попередні місяці і про наступне погашення заборгованості за спожитий раніше газ.

"Головний результат переговорів полягає в тому, що постачання газу в Україну не припиняться 12 лютого, як повідомлялося раніше російською стороною", - наголосила прес-служба, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «"Газпром": "Ніяких домовленостей з Україною немає"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі