Ексклюзиви
четвер, 06 березня 2008 08:11

"Газпром" поновив поставки газу в Україну

"Газпром" поновив поставки газу в Україну

Обмеження постачань природного газу для споживачів України з боку російського "Газпрому" зняті.

Про це в ході телефонних переговорів домовилися глава правління "Газпрому" Олексій Міллер і глава правління "Нафтогазу України" Олег Дубина, йдеться у спільній заяві двох підприємств.

Транзит російського газу для європейських споживачів територією України здійснюється в повному обсязі, відзначається в повідомленні.

Постачання газу з 1 січня по 1 березня 2008 року будуть повністю оформлені й оплачені НАК "Нафтогаз України" за існуючою на початок року схемою.

Питання з постачаннями російського газу будуть врегульовані. Переговори з інших питань співробітництва в газовій сфері будуть продовжені.

Переговори голів правління проводилися за підсумками телефонної розмови президента України Віктора Ющенка і президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Як відомо, у понеділок "Газпром" обмежив поставки природного газу в Україну спочатку на 25%, а потім ще на 25% у вівторок.

Зараз ви читаєте новину «"Газпром" поновив поставки газу в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути