четвер, 17 січня 2008 08:15

"Гайдук продасть акції корпорації ІСД і вийде з бізнесу" - Тарута

Співвласник корпорації "ІСД" Віталій Гайдук веде консультації з продажу своєї частки в бізнесі, оскільки має намір присвятити себе політичній кар"єрі.

Про це в інтерв"ю "Экономическим известиям" сказав інший співвласник "ІСД" Сергій Тарута.

Тарута вважає за можливе повернення Гайдука в політику. "Не виключено, що найближчим часом ми станемо свідками чергового повернення Віталія Анатольевіча в політикум України", - сказав він.

"З жовтня 2006 по травень 2007 року він був секретарем Ради національної безпеки і оборони. Скрізь, де б він не працював, він демонстрував високий професіоналізм і, я б сказав, державну мудрість", - підкреслив Тарута.

"Але він - людина високоморальна і відповідальна. І він би не хотів, щоб його присутність або причетність (навіть формальна) до того або іншого бізнесу давала комусь підстави дорікати або звинувачувати його в лобіюванні або приватних, або комерційних інтересів", - сказав бізнесмен.

"Тому по нашій взаємній згоді він ухвалив рішення не розділяти бізнес, а просто вийти з нього - продати свою частку акціонерам компанії і присвятити себе надалі політичній кар"єрі", - пояснив Тарута.

В даний момент ведуться консультації з приводу продажу акцій Гайдука.

Уряд вніса пропозицію про призначення Гайдука віце-прем"єром України.

З 2000 по 2003 рр. .Гайдук обіймав посади першого замміністра, міністра і віце-прем"єра, повідомляє "Українська правда".

Зараз ви читаєте новину «"Гайдук продасть акції корпорації ІСД і вийде з бізнесу" - Тарута». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі