пʼятниця, 09 травня 2008 13:53

"Фракція Партії регіонів голосувати не буде, тому що це питання коаліції"

Фракція Партія регіонів не буде голосувати за кадрові призначення, якщо коаліція буде наполягати на внесенні цих питань на розгляд у парламент.

"Якщо будуть ставити кадрові питання (у вівторок на засіданні парламенту), однозначно, фракція Партії регіонів голосувати не буде, тому що це питання коаліції", - відзначив народний депутат Андрій Клюєв у п"ятницю.

За словами депутата, якщо в коаліції не вистачає голосів, то кадрові питання не будуть проголосовані.

"Немає в них голосів, а в них їх немає, ми це знаємо. Тому, звичайно, кадрові питання доходити не будуть", - підкреслив він.

Як стало відомо з джерела в парламенті, фракція БЮТ у вівторок має намір ініціювати розгляд питання про призначення глави Фонду держмайна України.

Клюєв як один із можливих претендентів на посаду віце-спікера парламенту від опозиції сказав також, що не переймається питанням свого потенційного призначення на цю посаду.

"Я байдуже до цього ставлюся", - сказав він. При цьому депутат додав, що він "більше практик", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Фракція Партії регіонів голосувати не буде, тому що це питання коаліції"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі