субота, 17 травня 2008 17:23

"Єдиний кандидат, який може перемогти Черновецкого - Кличко"

"Єдиний кандидат, який може перемогти Черновецкого - Кличко"

Єдиним конкурентом на столичних виборах Віталій Кличко вважає діючого Київського міського голову Леоніда Черновецкого. Про це він заявив в ексклюзивному інтерв"ю кореспондентові Інформаційного агентства ЛІГАБізнесІнформ.

"Єдиним моїм конкурентом є діючий мер Черновецкий, за яким стоїть необмежений фінансовий і могутній адміністративний ресурс... Сьогодні існують тільки два кандидати, які можуть перемогти на виборах. Віталій Кличко або Леонід Черновецкий. Третього не дано. Ще раз підкреслю - єдиний кандидат, який може перемогти Черновецкого, - Кличко", - сказав він.

Коментуючи чутки про існування домовленості між Миколою Катеринчуком і командою Л.Черновецкого про те, що, беручи участь в дострокових столичних виборах, він відніме голоси у В.Кличко, колишній спортсмен заявив: "Що ж їх коментувати, якщо так і є?"

"Від консолідації всіх демократичних сил залежить, що буде з Києвом: або він очиститься і отримає шанс стати справжньою європейською столицею, або і далі залишиться майданчиком для збагачення купки ділков в області землевідведень", - вважає В.Кличко.

Зараз ви читаєте новину «"Єдиний кандидат, який може перемогти Черновецкого - Кличко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі