понеділок, 07 липня 2008 14:11

"Єдиний Центр" у Києві очолила лікар

5 липня 2008 року відбулися збори Київської міської організації "Єдиного Центру". У ході таємного голосування головою організації була обрана Ліснича Вікторія, заступник директора Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. Амосова.

Про це повідомили у прес-службі "Єдиного Центру"

"Ми завершуємо побудову партiї", - зазначив Голова "ЄЦ", народний депутат України Ігор Кріль.

Також глава партiї згадав, що до "Єдиного Центру" увiйшли понад 40 представникiв рiзних полiтичних сил, яким близька програма та iдеологiя нової партiї. Крiль висловив думку про те, що дискусiї навколо оптимальної для країни коалiцiї в парламентi "нескiнченнi". Глава партiї пiддав критицi пропорцiйну систему виборiв, що дiяла. Загалом, за його словами, для змiни ситуацiї у кращий бiк необхiдне "об"єднання в одну полiтичну силу".

На зборах учасники обрали раду мiської органiзацiї в кiлькостi 39 осiб i контрольно-ревiзiйну комiсiю, до якої увiйшли сiм представникiв мiської органiзацiї партiї. Ухвалили учасники i заяву зборiв мiськорганiзацiї.

Збори вибрали i висунули 77 делегатiв на загальноукраїнський партiйний з"їзд, який, як очiкується, вiдбудеться 12 липня в Києвi.

"Газета по-українськи".

Зараз ви читаєте новину «"Єдиний Центр" у Києві очолила лікар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі