вівторок, 06 травня 2008 11:25

"Єдиний центр" стане впливовою пропрезидентською силою через півроку

Про це заявив голова ЄЦ, народний депутат України Ігор Кріль в ефірі Радіо Свобода.

За словами нардепа на сьогоднішній день його не дивує те, що про ЄЦ висловлюються як про "маргіналів".

"Чого ж ви хочете від партії, яка діє лише один місяць, - відзначив він. - Я вам гарантую, що через півроку ми з вами говоритимемо про зовсім іншу силу цієї політичної партії".

"Я не сумніваюся в тому, що, ймовірно, інтерес до цього процесу, який називається "Єдиний центр", є достатньо високим, оскільки є дуже багато людей, які щодня питають себе про те, як житимуть їх діти і онуки, в якій державі вони житимуть? Шукають відповідь на це питання і, очевидно, на сьогодні вони його не знаходять. Той процес, який ми ініціювали 27 березня, той імпульс суспільству, який ми дали, є для них якоюсь надією. Тому такий інтерес є у людей, які дійсно хочуть щось змінити в нашій державі", - заявив Кріль.

"Очевидно, що є зацікавленість, скажімо, іншої категорії людей. Це представники тих політичних партій, які сьогодні десь відчули певну загрозу, тому що з"явився новий політичний процес", - додав він.

За його словами, негативні відгуки про ЄЦ в ЗМІ викликані чинником часу і непоінформованістю виборців. "Інформація ця суперечлива, але ми не хвилюємося, ми спокійно до цього відносимося, оскільки знаємо, що прийде час, і всі зрозуміють, що це за процес", - підкреслив Кріль.

Нагадаємо, що за повідомленням низки українських видань головним ідеологом створення ЄЦ є голова Секретаріату президента України Віктор Балога.

За матеріалом: Цензор.

Зараз ви читаєте новину «"Єдиний центр" стане впливовою пропрезидентською силою через півроку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі